Az ifjúsági szálló és bakancsosház a Zselic szívében, közelebbről a Surján - patak völgyében, Szentbalázs központjában kapott otthont, és igényesen felújítva, kényelmes társalgóval, 18 férőhellyel várja a megpihenni vágyó vendégeit egész évben.

 

Az 1950-as években épült ház korábban az orvosi rendelõnek, és orvoslakásnak adott otthont. Amikor elkészült a korszerűbb egészségház, az épület funkcióját vesztette. 2004-ben a Képviselő-testület úgy döntött, hogy ifjúsági szállót hoz létre, és beadta pályázatát a Leader-programra.

 

A pályázat sikeres elbírálását követően 2008. április 30-án adta át a Surján Völgyi Vendégvárót a 2006-ban választott új Képviselő-testület, folytatva elődeik munkáját. Az ifjúsági szállót az önkormányzat működteti.

 

A diákbázis Szentbalázs központjában helyezkedik el. 4 szobával rendelkezik, típusa szerint 2 db kétágyas, 1 db négyágyas, 1 db nyolcágyas szobával, illetve a társalgóban kialakítható 2 ággyal. A csoportok együtt töltött idejét egy nagy társalgó és ebédlő biztosítja, valamint egy teljesen felszerelt teakonyhában készíthetők el a közösen elköltött vacsorák.

 

Fürdőszobái nemenként elkülönítettek, és teljesen felújítottak. Az ifjúsági szálló hatalmas udvarában lehetőség van sátorozásra a benti szociális helyiség használatával. Lehetőség van kinti főzésre, szalonna sütésre a kialakított főzőhelyen.

 

Vendégeink öreg fenyők árnyékában költhetik el a szabad tűzön főtt ételeiket, majd pihenhetnek a madárdal tarkította szabadban. A Surján Völgyi Vendégvárót bérbe adjuk rendezvények lebonyolítására is, így szülinapokra, szilveszeteri bulikra, kerti partykra, és egyéb alkalmakra.

 

A szállóban lehetőség van arra, hogy a Kaposváron felsőfokú intézményt látogató hallgatók tartósan béreljenek szobát.

 

Parkolás: autóval a szálló udvarában, busszal a szállótól 50 m-re lévő parkolóban

 

Közelben:

- 30 m-re vegyes bolt, italbolt

- 50 m-re orvosi rendelő

- 50 m-re Teleház és Könyvtár

- 150 m-re cukrászda (fagyi, hamburger, egytálétel)

- 80 m-re általános iskola tornaterme, amely bérelhető

- 100 m-re katolikus templom

- 200 m-re halastó

- 80 m-re étterem

- 80 m-re postahivatal.

 

Étkezést a szállóban nem biztosítunk. Főzési lehetőség van a teljesen felszerelt teakonyhában, és a szabadtéri főzőhelyen. Ebéd, vacsora rendelhető a közeli étteremből vagy az iskola konyhájáról.

 


 

AZ ORVOSI RENDELŐ FELÚJÍTÁSA MIATT ÁTMENETILEG SZÁLLÁSHELYKÉNT NEM ÜZEMEL!

KÉRJÜK SZÍVES MEGÉRTÉSÜKET!